Accugereedschap

| Accugereedschap

Accugereedschap wint terrein
Husqvarna heeft een complete accuserie op de markt gebracht: een productlijn met onder andere kettingzagen, bladblazers, trimmers, heggenscharen en een zitmaaier.

Minder lawaai, geen stank, meer comfort
Wanneer u met accu aangedreven machines werkt, hebt u geen last van stank en trillingen. Maar dat is niet alles. De motoren zijn ook nog eens muisstil, een extra voordeel dat ook uw buren zullen waarderen. Het geluidsniveau van onze accumachines ligt tot 13 dB(A) lager dan dat van een machine op benzine, en dat is een enorm verschil. 3 dB(A) minder wordt gewoonlijk al ervaren als de helft van het geluidsniveau.

Bovendien hebben de draagbare accumachines een compacte, afgeslankte constructie met de voorhandgreep dicht bij het zwaartepunt. Hierdoor zijn de machines licht en liggen ze goed in de hand, zodat u onder alle omstandigheden comfortabel kunt werken.

Eén accu voor (bijna) alle machines
Eén van de meest praktische punten van de accuserie van Husqvarna is de wijze waarop de verschillende machines samenwerken. Het 36 V Li-ion accupack is ontwikkeld voor intensief, langdurig gebruik en past op al* onze draagbare machines en de zitmaaier. U kunt dezelfde accu dus snel overzetten op de trimmer, de bladblazer, de kettingzaag of de heggenschaar en rustig verder werken.

U kunt bijvoorbeeld een tweede machine kopen zonder accu of een extra accu kopen zonder machine. Zo kiest u zelf de combinatie die voor u het meest geschikt is.

Wij helpen u graag, kom kijken en proberen bij ons in de winkel!

*Kettingzagen werken alleen op een BLi150